miercuri, 24 martie 2010

smara zice,eu spun

Smaranda sustine faptul ca" sinceritatea este cel mai ..rar lucru" , ca" nimeni nu va fi vreodata in totalitate sincer" si ca este"pacat de calitatile pe care specia umana le are,dar nu profita de ele" .
Sunt perfect de acord cu ea in ceea ce priveste faptul ca nimeni nu poate fi sincer in intregime ,dar nu cred ca este un defect. Daca nu ar exista minciuna , lucrurile ar fi mult mai complicate.De exemplu cand nu ai chef de cineva ,e mai simplu si mai frumos sa.i zici" plec cu ai mei" sau " am treaba " decat sa.i spui "ba,nu am chef de tine , vorbim altadata" ,pt ca daca ai spune ultima varianta, cel caruia te.ai adresa ,ar fi foarte deranjat .Sunt de parere ca mai bine inventezi o scuza plauzibila care sa poata fi considerata un posibil adevar.Nu zic ca e bine sa minti mereu, dar cateodata chiar e necesar si asta se intampla frecvent oamenilor de orice varsta .Plus ca uneori chiar trebuie sa stii sa minti, sa.ti ascunzi emotiile si asa mai departe, cum ar fi in diverse sporturi unde adversarii isi mascheaza durerea,frica etc.
Exemple mai sunt, dar sunt prea obosita ca sa leg trei fraze coerente.

Un comentariu:

  1. Sinceritatea este vitala in relatii dar in viata de zi cu zi, pe strada, in societate, etc. se mai intampla sa facem uz de o minciunica nevinovata :D asta e... nu suntem perfecti ;)

    RăspundețiȘtergere